Sport Chief
*Avbildet modell kan være vist med ekstrautstyr.

Sport Chief

Fra kr 376.900 INKL MVA OG REG AVGIFT « Kostnader for forsendelse og montering kan komme i tillegg. »

Sport Chief

Sport Chief

Fra kr  376.900  INKL MVA OG REG AVGIFT « Kostnader for forsendelse og montering kan komme i tillegg. »

Farge

Black Smoke
Ruby Smoke
Stealth Gray

5 års garanti

5 års garanti

2 års garanti + 3 års begrenset garanti (motor, girkasse, elektronikk).
Kontakt din autoriserte Indian-forhandler for vilkår og betingelser.

I din instruksjonsbok kan du lese betingelsene for garantien og utvidet garanti. Denne garantien gjelder alle Indian motorsykler som selges i Norge. *

Performance som fortjener respekt.

Performance som fortjener respekt.

Alt på Sport Chief er spesialbygget fra fabrikken for å prestere. Med førsteklasses performance-komponenter beviser Sport Chief at høy standard aldri går av moten. Når det kommer til performance og aggressiv styling, skyver Sport Chief amerikanske V-Twin performance-cruisere til neste nivå.

Fullpakket med Premium-komponenter

Fullpakket med Premium-komponenter

Sport Chief er den ultimate performance-cruiseren i Chief-familien takket være velprøvde merkevarekomponenter: lengre Fox® piggyback bakdempere, 43 mm KYB® opp ned gaffel og doble Brembo® 4-stempelkalipere med semiflytende 320 mm bremseskiver. Dette gir selvtillit og de lange blikkene må en bare bli vant til.

Kjør hardere med selvtillit

Kjør hardere med selvtillit

Å bygge det beste stopper ikke med førsteklasses fjærings- og bremsekomponenter. Det er også viktig å sette føreren i riktig posisjon for å maksimere ytelsen. Takket være solosal i gunfighter-stil med høyere støtte, 29,5 graders nedleggsvinkel og midtkontroller, kan Sport-Chief kjøres hardere og lengre med mer selvtillit og komfort.

Custom styling som fortjener respekt

Custom styling som fortjener respekt

Sport Chief har en performance-styling som matcher alle sine kjøreforbedrende komponenter. Den nye Quarter Fairing har en 6,5" vindskjerm for vindbeskyttelse og et aggressivt utseende. Støpte, lette, kontrastkuttede felger er satt opp med klebrige Pirelli® Night Dragon-dekk, som gir både stil og kontroll. 19-tommers felg i front og en kraftig 16-tommers felg bak.

Performance i hver detalj

Performance i hver detalj

Ved å heve nivået ytterligere med fokus på performance betyr at ingen detaljer blir oversett. Stilige, svarte 6-tommers riseres i Moto-stil med maskinerte detaljer er både standard og enestående. Maskinert styrekrone og moto-style styre binder det hele sammen. Stilen er custom samtidig som ergonomien passer den aggressive stilen.

Moderne teknologi er skjult bak det klassiske

Moderne teknologi er skjult bak det klassiske

Den 4-tommers berøringsskjermen opprettholder en klassisk estetikk ved å forkle seg som et analogt instrument. Den gir turn by turn-navigasjon med tilkoblede funksjoner som vær- og trafikkinformasjon, lar deg kontrollere kjøremoduser, svare på og avslå anrop på telefon og administrere musikken din fra enhver Bluetooth-tilkoblet enhet.

Stort volum gir mye kraft

Stort volum gir mye kraft

Den ultimate performance-cruiseren har selvfølgelig kreftene som trengs. Den legendariske luftkjølte Thunderstroke 116 V-Twin-motoren produserer et brutalt dreiemoment på 162 NM. Med en veltunet 6-trinns girkasse har du kraft til passere alt og alle når det måtte være.

Et lerret for customisering

Et lerret for customisering

Vi gjorde den vanskelige jobben slik at det skal være enkelt for eiere å customisere. Sport Chief har et klassisk mekanisk design med enkel stålrørsramme, luftkjølt V-twin-motor og ikonisk cruiser-styling, noe som gjør den enkel å customisere. Chopping og bobbing er ikke nødvendig takket være et stort utvalg av fabrikktilbehør fra Indian. Dette er enkelt å installere for å tilføre personlig stil og økt ytelse.

Alle funksjonene du ønsker kommer som standard

Alle funksjonene du ønsker kommer som standard

Sport Chief kommer med 3 kjøremoduser (Sport, Standard, Tour), cruisekontroll, nøkkelfri tenning, Bosch® ABS, LED-belysning og USB-ladeport. Alt du trenger for å nyte turen.

HISTORIEN TIL EN LEGENDE

1921

I 1921 ble Indian Motorcycle Chief lansert. Den ble designet av legendariske Charles Franklin, Dirt Track-raceren og ingeniøren som også var med på å utvikle Scout modellen. Chief var utstyrt med en 61kubikk-tommers V-twin, doble kammer, lavt sete og elegante linjer. Motorsyklister elsket dens pålitelige kraft, formidable dreiemoment og agile ramme. Modellen fikk raskt fans over hele verden. På 1940-tallet, i etterkrigstiden, ble Chiefen brukt til racing og var et yndet utgangspunkt for customisering i Amerika.

Mer enn 100 år senere...

I 2021, til 100-årsjubileet har en av Amerikas mest ikoniske sykler blitt helt omgjort av Amerikas første motorsykkelselskap. Den nye Chief er den perfekte blandingen av gammelt og nytt. Tidløst design supplert med moderne teknologi og ytelse, selvfølgelig helt uten kompromisser. Den beholder sin klassiske kompakte utforming, enkle stålramme og 64-tommers akselavstand. Med Chiefens tidløse design, Indian Motorcycle sin legendariske fortid, og massevis av moderne teknologi skjult under et klassisk ytre, er de eneste som vil bli skuffet de som trodde at de skulle klare å holde den bak seg.

Fakta

MOTORMODELL
Motortype Luftkjølt Thunderstroke 116
VOLUM 1890 cc
BORING X SLAGLENGDE 103.2mm x 113mm
KOMPRESJONSFORHOLD 11:1
Drivstoffinnsprøytning Lukket system drivstoffinnsprøytning / 54 mm boring
YTELSE
Maks dreiemoment v/ omdr 3200 rpm
Dreiemoment Nm (95/1/EC) 162 Nm
Drivlinje
PRIMÆRDRIFT Tannhjul Våt Clutch
CLUTCH Flerplate våtlamell
Transmisjon
1st 9.403:1
2nd 6.411:1
3rd 4.763:1
4th 3.796:1
5th 3.243:1
6th 2.789:1
Totalutveksling 2.2:1
Fjæring
Fjæring foran – type/vandring KYB® Teleskopisk opp ned gaffel - 130 mm
Fjæring bak – type/vandring Dual Fox® Piggyback dempere - 100 mm
CHASSIS
Bremser foran Dobbel Brembo® / 320 mm semiflytende bremseskiver / firestemplet caliper
Bremser bak Enkel / 300 mm semiflytende bremseskive / tostemplet caliper
DEKK FORAN Pirelli® Night Dragon 130/60B19 61H
DEKK BAK Pirelli® Night Dragon 180/65 B16 81H
Felger Sport Cast Black 19 in x 3.5 in - Sport Cast Black 16 in x 5 in
Système d’échappement Doble eksosrør med crossover
MÅL
AKSELAVSTAND 1640 mm
Setehøyde 686 mm
BAKKEKLARING 149 mm
LENGDE 2301 mm
BREDDE 842 mm
Høyde 1270 mm
nedleggsvinkel 29.5°
Gaffelvinkel 28°
Forsprang 111 mm
Tankkapasitet 15.1L
Totalvekt 526 kg
VEKT (TOM/FULL TANK) 302 kg / 311 kg
Features
Farge Black Smoke, Ruby Smoke, Stealth Gray
STANDARD
Standard utstyr ABS, kjøremoduser, nøkkelfri tenning, USB-ladeport, 12V ladeport, deaktivering av bakre sylinder
Lights LED hovedlys, LED bak/brems/blinklys
Elektrisk utrustning
Elektrisk Speedometer, turteller, odometer, drivstoffmåler, kompass, omgivelsestemperatur, girindikator
Infotainment Firetommers berøringsskjerm drevet av RIDE COMMAND. Berøringsskjerm inkluderer sanntidsklokke; omgivende lufttemperatur; lydinformasjon display; kart/navigasjon; Bluetooth-status for telefon og headset; kjøretøystatus (spenning, motortimer, oljeskift); kjøretøyinfo (hastighet, rekkeviddemåler, RPM, girposisjon); gjeldende kjøredata (avstand, bevegelsestid, stopptid, høyde, høydeendring); turmålere; valg av kjøremodus; skjermens lysstyrke; og utlesing av kjøretøyets feilkode.

Flere modeller Indian Motorcycle

Finn en forhandler