FTR family | Indian® Motorcycle - NO -

FTR

FTR

FTR blir lagt merke til og snakket om uansett hvor den kommer. FTR er den ultimate balansen mellom stil og ytelse. Den passer like godt til morsomme helgeturer som til hverdagskjøring i bygater eller på landevei. Den er kraftig nok til å dundre forbi det meste på motorveien, samtidig kvikk nok til å håndtere de skarpeste hårnålssvinger.

PERFORMANCE FOR GATEBRUK

Den 1203cc væskekjølte V-twin-motoren har blitt fintunet ytterligere og produserer 123 hestekrefter med et dreiemoment på 120 Nm.

AGIL MED SPORTSLIGE KJØREEGENSKAPER

En oppreist kjørestilling kombinert med lavere sittehøyde og 17-tommers hjul gir en trygg og presis kjøreopplevelse. Bensintanken er strategisk plassert under setet for å senke tyngdepunktet og forbedre vektbalanse og svingestabilitet.

KLASSELEDENDE NÅR DET GJELDER PASSFORM OG FINISH

Bremser fra Brembo, eksosanlegg fra Akropovic og justerbare dempere fra Öhlins. FTR er et uttrykk for kvalitet, håndverk, arv og effekt.

Møt familien

FTR R Carbon

FTR R Carbon

Fra kr 273.900 INKL MVA OG REG AVGIFT
FTR Championship Edition

FTR Championship Edition

Fra kr 272.900 INKL MVA OG REG AVGIFT
FTR Rally

FTR Rally

Fra kr 237.500 INKL MVA OG REG AVGIFT
FTR S

FTR S

Fra kr 253.900 INKL MVA OG REG AVGIFT
FTR

FTR

Fra kr 225.900 INKL MVA OG REG AVGIFT

SKJÆRINGSPUNKTET MELLOM
STIL OG YTELSE

Med DNA bevist i American Flat Track racing, fortsettes arven med flere forbedringer av den ikoniske FTR-plattformen. Effekt, tilgjengelighet og kontroll løftes til et helt nytt nivå. Denne amerikanske V-twin råtassen venter på å bli din neste motorsykkel.

SER RASK UT, SELV NÅR DEN STÅR STILLE

Alle FTR modellene leveres med nytunet motor, finjustert demping for gatebruk, 17" hjul og felger som tilsammen gir en sykkel som oppleves mer kompakt og som byr på enda bedre kjøreegenskaper.

Finn en forhandler