FLAT TRACK LEGENDEN ER TILBAKE

I generasjoner dominerte Indian Motorcycle® innen motorsykkelracing. Ved å vinne seier etter seier er vi nå tilbake på Flat Track arenaene. Nå med en revolusjonerende spesialbygget racersykkel og nytt Indian Motorcycle® Wrecking Crew ™. Med tre av verdens beste førere, er Indian Motorcycle® tilbake, sterkere og bedre enn noen gang.

MOTORSYKKELEN

I generasjoner dominerte Indian® Motorsykkel motorsykkelracing og fortsetter med å gjøre det. FTR750 er en velprøvd kraftmaskin som kjøres av verdens beste førere. Indian Scout FTR750 ble spesialbygget for å revolusjonere Flat Track racing. 750cc-motoren flytter de teknologiske grensene for hva som kan forventes av en V-Twin. All mulig kraft skal på bakhjulet.

The purpose built Indian Scout FTR750 revolutionized Flat Track racing. We combined form and function to push the boundaries of speed, maximize efficiency, and redefine control.

ftr750-diagram
INDIAN WRECKING CREW

I generasjoner var Indian Motorcycle synonymt med racing og seiere. Møt det nye Indian Motorcycle Wrecking Crew, som har satt seg mål om å vinne seier etter seier, slik som i tidligere generasjoner.

Fire ganger vinner av AMA Pro Flat Track Grand National-tittelen

Technical advisor and Rider coach

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image

King Of The Baggers

The Indian Challenger returns to King of the Baggers for 2022. The team, led by past champion Tyler O’Hara, will look to recapture the crown and continue Indian Motorcycle’s racing dominance.

RACINGHISTORIE

EN FORTID AV SEIERE

Indian Motorcyle® har en lang og rik historie fra Flat Track arenaen. Det originale Indian Motorcycle® Wrecking Crew fra 1940- og 50-tallet - Ernie Beckman, Bill Tuman og Bobby Hill - er ikoner for sporten. Den enorme rivaliseringen mellom Indian og Harley-Davidson® ble det skapt legender av.

Nå er vi tilbake for å tenne den ilden som i årevis definerte Flat Track racing på nytt. Med en revolusjonerende ny sykkel og et nytt Indian Motorcycle® Wrecking Crew, er vi her for å utfordre verdens beste produsenter og gjenvinne vår plass på Flat Track arenaene.

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image