Indian Motorcycle-Norway-Ride Post WinRide Post Win | Indian® Motorcycles - NO -
Ride+Post+Win

Ride+Post+Win

Prøvekjør en Indian hos en autorisert forhandler frem til 30. september 2020 og få en et *test-rider Indian Motorcycle krus. I TILLEGG TIL! Muligheten til å vinne en VIP-opplevelse for livet som gjest hos Indian Motorcycle.

Benytt sjansen til å vinne en eksklusiv tur i 2021 som ikke kan kjøpes for penger! For å delta må du gjennomføre en prøvekjøring hos en autorisert Indian forhandler før slutten av september. Du må poste et bilde fra prøvekjøringen på sosiale medier ved å bruke hashtaggen #indiantestride. Indian Motorcycle kårer fire heldige vinnere!

I tillegg, når du har gjennomført prøvekjøringen, vil du motta et Indian Motorcycle ‘Test Rider’ krus produsert i et begrenset antall. Følg med på hashtaggen #IndianTestRide på Instagram for inspirasjon. Sørg for at du tar bilde fra prøvekjøringen under trygge omgivelser som er i tråd med alle lokale lover.

PREMIE DETALJER
Som gjest hos Indian Motorcycle, vil fire vinnere fra hele Europa få en enestående opplevelse som innbefatter:

  • Reis til / fra et spesielt reisemål i EU
  • Fire netter overnatting, alt inkludert
  • Bruk av en Indian for en guidet tur over to dager
  • Profesjonell fotografering og video av hele arrangementet

Med testkjøringer tilgjengelig på alle modeller i Indian Motorcycle-serien, inkludert den anerkjente FTR 1200 og den helt nye Challenger, samt Chieftain, Roadmaster, Dark Horse og Scout-modellene, er det virkelig en testtur som passer til alle.


FLERE DETALJER
For å bestille en prøvekjøring online, klikk her.
For å finne ditt nærmeste forhandler, vennligst klikk her.
Er du usikker på hvilken modell du skal prøve på? Utforsk de modellene her.

* Avhengig av tilgjengelighet. For full liste over T & C-er, klikk her. VIKTIG: Ta bilde av testopplevelsen din i trygge omgivelser som er i samsvar med alle lokale lover.

Finn en forhandler