Indian Motorcycle-Norway-FTR 1200 Artist SeriesFTR 1200 Artist Series | Indian® Motorcycles - NO -

FTR 1200 Artist Series

FTR 1200 Artist Series
FTR 1200 Artist Series
Indian Motorcycle® introduserer FTR ™ 1200 Artist Series - Dette er tankdeksler produsert i begrenset antall som umiddelbart forvandler FTR 1200 til et mobilt, kunstverk. Indian Motorcycle har utfordret noen utvalgte kunstnere for å sikre et variert spekter av kunstneriske uttrykk. Fra gategraffiti til moderne abstrakt kunst. Bare 100 av hvert design vil bli produsert over hele verden.

Her er artistene

Steve Caballero - So Cal

Design - "Cab Dragon"

Et legendarisk skateboard-ikon og et av de opprinnelige medlemmene av den berømte "Bones Brigade". Cab, som han kalles har gjort seg legendarisk innen skateboard-verdenen med å gjøre skateboard arenaer om til utstillingsvindu hvor han har vist frem sitt karakteristiske skateboard artisteri. Gjennom årene har han blitt kjent for sitt ekstraordinære uttrykk med "low-brow", hot rod-kultur inspirerte kunstverk. Hans kreasjoner er nå ettertraktet av samlere innen skate- og kunstindustrien.

Mer om artisten

Adam Turman - Minneapolis

Design - "Rising From The Ashes"

Turman er en selvlært visjonær kunstner fra Indian Motorcycle sin egen bakgård, Minneapolis i Minnesota. Han er best kjent for store, livlige og dynamiske helvegsdekorasjoner som man i dag finner over hele Midtvesten. Turman begynte sin kunstkarriere ved å lage plakater for lokale band. Inspirasjon tok han fra den dristige grafiske designen han fant i tegneserier fra 1980-tallet og heavy-metal kunst. Turmans sterke evne til å blande sammen sine dristige, livlige kunstneriske visjoner med strategisk markedsføring har gjort ham til en av Midwest-regionens mest ettertraktede kommersielle kunstnere.

Mer om artisten

RISK - Los Angeles

Design - "A New Day"

RISK er en sann "O.G." (Old Gangster) i verden av gatekunst. Han begynte sin karriere med å hente inspirasjon fra United States East Coast graffiti. Inspirasjon han tok hjem til Los Angeles urbane landskap. RISK var en av de første "writers" i Sør-California. Han var også med å stifte WCA (West Coast Artists). RISK var en av de første som "dekorerte" godstog og pioner innen det å bruke motorveioverganger som kunstneriske lerreter . Gjennom årene har hans karriere beveget seg bort fra gatene til gallerier, og kleskolleksjoner og kunst som eksponeres over hele verden.

Mer om artisten

D*Face - London

Design - "The Devil Within"

D * Face (Dean Stockton) er en ledende figur innen Urban Contemporary Art. Karrieren startet på gaten for mer enn 15 år siden. Han begynte opprinnelig med å tegne klistremerker og plakater for hånd. Disse spredde han over hele London og omliggende områder for et intetanende publikum å oppdage. Hans arbeid har siden utviklet seg. Nå kan du se hans kunst på kunstgallerier eller som fullskala utendørs veggdekorasjoner som forvandler urbane landskap og høyhus til massive kunstverk.

Mer om artisten

ThankYouX - OC

Design - "Meant To Tell You"

ThankYouX (Ryan Wilson) begynte sin kunstneriske reise på gatene i Los Angeles hvor han sprayet stensilmalerier som en hyllest til Andy Warhol. Disse stensilmaleriene var hans opprinnelige varemerke, men er i dag bare en spe begynnelse av det som i dag er hans mangfoldige kunstneriske identitet. Etter hvert som han utviklet seg, ble hans uttrykk til et mer moderne abstrakte design som står i kontrast til det mer konvensjonelle graffiti-inspirerte gatekunstuttrykket. Hans unike design av gatekunst har ført til oppmerksomhet og anerkjennelse fra hele verden.

Mer om artisten

Finn en forhandler