OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

INDIAN MOTORCYCLES 2018

Hvor kan jeg kjøpe en flunkende ny 2018 Indian® Chief®-motorsykkel?

Vi åpner for øyeblikket forhandlerbutikker flere steder i verden. Klikk her for å finne en forhandler i ditt område

Hvor mange modeller finnes det?

For modellåret 2018 tilbyr vi 16 modeller: Chief® Classic, Chief® Dark Horse, Chief® Vintage, Chieftain™, Roadmaster™ oq Scout™.

Hva slags drivverk bruker den nye Indian Motorcycle®? Er den selvbygd eller kjøpt ferdig montert?

2018 Indian® Chief® drives av den flunkende nye Thunder Stroke™ 111. Den nye motoren leverer et dreiemoment på utrolige 150 N·m og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år. Alle motorer er utviklet fra grunnen av Indian Motorcycle, et heleid datterselskap av Polaris Industries. Produksjonsanlegget ligger i Osceola, Wisconsin.

Hvor finner jeg deler og håndbøker for Indian Motorcycle®?

Klikk her for å finne en forhandler i ditt område.


GENERELL INFO

Hvordan kontakter jeg Indian Motorcycle® Company?

Du kan kontakte Indian Motorcycle® Company ved å besøke vår Kontakt oss-side.

Hvem eier Indian Motorcycle®?

Polaris Industries Inc. kjøpte Indian Motorcycle Company i april 2011. Polaris Industries ble etablert i 1954 og omsetter nå for USD 3 milliarder. Selskapet opererer i det såkalte powersportsegmentet og har lenge utviklet ledende, høykvalitets produkter for sin sektor. Du kan stole på at din 2016 Indian Motorcycle® er utviklet, testet og understøttet av denne markedslederen, . Du finner mer informasjon om Polaris ved å klikke her.

Tilbyr dere fabrikkomvisninger?

Vi kan tilby en fabrikkomvisning, men dette må forhåndsbestilles før ankomst. Vennligst kontakt fabrikken direkte for å sjekke tilgjengelighet og bestilling ved ledig kapasitiet.

 • Spirit Lake, Iowa
  1900 Hwy. 71
  Spirit Lake, IA 51360, É.-U.
 • 1-712-336-3797

Besøk vårt anlegg i Spirit Lake, Iowa for å se den endelige monteringsprosessen fra begynnelse til slutt. Det starter med at en Thunder Stroke™ 111-motor monteres på en bærer og avsluttes når hver sykkel er testet på veisimulatoren før den pakkes for levering.

Omvisningsbestemmelser

 • Ingen foto- eller videoenheter er tillatt på omvisningen. Ring på forhånd for å bekrefte at omvisning er mulig.
 • Ingen offentlige omvisninger før midten av august etter lansering av nye sykler for modellåret.
 • Det er 12-års aldersgrense for omvisning. Gjester fra 12 til 18 år må være i følge med en voksen.
 • Vesker som ryggsekker og annen bagasje er ikke tillatt inne på anlegget.
 • Det er påkrevd med lavhælte sko som skjuler tærne. Badesandaler og lignende er ikke tillatt.
 • Kortbukser og T-skjorte er tillatt.
 • Vernebriller er påkrevd og blir utlevert.

Tilbyr dere omvisninger ved produktutviklingssenteret?

Beklager, vi tilbyr ikke omvisninger eller offentlig tilgang til vårt produktutviklingssenter, hvor fremtidige Indian®-motorsykler utvikles ved et anlegg underlagt streng sikkerhet.

Hvor kan jeg kjøpe offisiell Indian Motorcycle®-bekledning?

Du kan kjøpe vår bekledning hos en autorisert forhandler. Besøk bekledningssidene på webområdet vårt for å se hele utvalget!

Hvor kan jeg kjøpe offisielt Indian Motorcycle®-tilbehør?

Du kan kjøpe vårt tilbehør hos en autorisert forhandler. Besøk tilbehørssidene på webområdet vårt for å se hele utvalget.

Blir motorsyklene deres laget i USA?

Vi er stolte over at alle Indian-motorsykler blir montert i Spirit Lake, Iowa. Motorene monteres i Osceola, Wisconsin.


INFO OM FORRIGE MODELLÅR

Hvor kan jeg finne og kjøpe forskjellige Indian Motorcycle® Company-deler og -tilbehør fra Springfield- (før 1953) og Gilroy- (1998-2004) perioden?

Kontakt en autorisert Indian Motorcycle®-forhandler. Klikk her for å finne en forhandler i ditt område

Har det faktum at Polaris Industries Inc. kjøpte Indian Motorcycle® Company ført til at garantien på min motorsykkel fra 2009 til 2012 er endret?

Kjøpet av Indian Motorcycle® som Polaris® Industries foretok, endrer ikke noen garantier for motorsykler fra 2009 til 2012. Garantistatusen er fortsatt på plass og har full gyldighet.

Vil Polaris® lage deler for sykler fra 1999 til 2003?

På dette tidspunktet produserer ikke Polaris® noen deler spesielt for 1999-2003-modeller. Kontakt en autorisert Indian Motorcycle®-forhandler. Klikk her for å finne en forhandler i ditt område


FORHANDLER INFO

Vil Victory®- og/eller Polaris®-forhandlere bli Indian Motorcycle®-forhandlere?

Vi arbeider med en rask utvidelse av vårt Indian Motorcycle®-forhandlernettverk, men dette innebærer ikke at noen av eller alle Victory®- og/eller Polaris®-forhandlere vil bli Indian Motorcycle®-forhandlere.

Kan jeg ta med min Indian Motorcycle® til en Victory®- og/eller Polaris®-forhandler for å få utført service-/garantiarbeid?

I alle garantisituasjoner må du iverksette en garantitransaksjon med en autorisert Indian Motorcycle®-forhandler for å få service. Hvis en kunde eller forhandler er usikre på kjøredistansen som kreves for garantiarbeid, kan forhandleren din kontakte Polaris®. Hvis Indian Motorcycle®-forhandleren anbefaler garantiservice hos en forhandler som ikke representerer Indian Motorcycle®, vil en ansatt ved Polaris’ forhandlertjenester kontakte deg, forhandleren din og en Victory®-forhandler for å arrangere garantiservicearbeid hos en etablert Victory®-forhandler.