Elite motorsykler

Elite-modeller er designet for de som krever det beste av det beste og ønsker å skille seg ut fra mengden. Custom-inspirert lakk, finish og komponenter kombinert med førsteklasses fasiliteter plasserer disse motorsyklene i Elite-klassen.

Indian Challenger Elite

Fra Kr 580.900 INKL MVA OG REG AVGIFT
Charcoal Candy Black/Black Candy

DEN HELT NYE INDIAN CHALLENGER-ELITE

Den custom-inspirerte stylingen får hoder til å snu seg. Klasseledende performance gir uovertruffen kraft og kapasitet til alle dine kjøreturer.

FÅR HODER TIL Å SNU SEG UANSETT HVOR DU FERDES

Indian Motorcycle Elite-modeller er kjent for sine custom-inspirerte design, Limited Edition-lakkering, merker, motorfinisher og mer.

SIMPLY THE BEST

"Disse motorsyklene kommer fullstappet rett fra fabrikken med førsteklasses bekvemmeligheter over det hele. Hver elitemodell er utstyrt med Select-fotbrett, tonede vindskjermer, førsteklasses belysning og Powerband Audio for å gi deg det absolutt beste. "

Eksklusivitet

Custom-motorsykler samsvarer ikke med det vanlige. De er designet for å være banebrytere som ønsker å gå sin egen vei. For å feire denne spiriten er bare 300 av hver modell tilgjengelig over hele verden.

TEKNOLOGI SOM ØKER KJØREOPPLEVELSEN

All teknologien og lyden du ønsker kommer som standard. Hjertebankende 400-watts anlegg, 7-tommers berøringsskjerm drevet av RIDE COMMAND, adaptiv LED-belysning og mer.