Indian Challenger Limited
*Avbildet modell kan være vist med ekstrautstyr.

Indian Challenger Limited

Fra kr 487.900 INKL MVA OG REG AVGIFT

Indian Challenger Limited

Indian Challenger Limited

Fra kr  487.900  INKL MVA OG REG AVGIFT

Farge

Black Metallic
Maroon Metallic

5 års garanti

5 års garanti

2 års garanti + 3 års begrenset garanti (motor, girkasse, elektronikk).
Kontakt din autoriserte Indian-forhandler for vilkår og betingelser.

I din instruksjonsbok kan du lese betingelsene for garantien og utvidet garanti. Denne garantien gjelder alle Indian motorsykler som selges i Norge. *

Ta ledelsen og behold den.

Indian Challenger Limited er bygget for de som vil ha mer. Med den helt nye væskekjølte PowerPlus-motoren, ekstreme kjøreegenskaper og bremsekraft i massevis er det en sykkel som oser av selvtillit.

LAGET FOR Å DOMINERE

LAGET FOR Å DOMINERE

Vår helsvarte væskekjølte PowerPlus-motor er den moderne utgaven av amerikansk V-twin performance. Dreiemoment på 178 Nm og effekten er 122 hk, rett fra fabrikken.

DESIGNET FOR ØVERSTE HYLLE

DESIGNET FOR ØVERSTE HYLLE

Kom deg ut på veien med førsteklasses kromfinish og lakk som gjør deg umulig å ignorere.

TRYGGHET I HVER SVING

TRYGGHET I HVER SVING

Smart Lean Technology ™, sørger for best mulig grep gjennom hele svingen. En 6-akset Bosch® IMU sørger for ABS med cornering pre-control og Drag Torque Control.

Komfortabel kjøreopplevelse. Hver tur, hver dag.

Utstyrt med vindskjerm som kan justeres opp og ned elektronisk. Kåpen er montert rett i chassis.

PREMIUM STYLING SOM BLIR LAGT MERKE TIL

PREMIUM STYLING SOM BLIR LAGT MERKE TIL

Aggressivt kåpedesign med full LED-belysning og hissige kjørelys gir en signatur som leder an både stil og funksjon. Helsvarte overflater og premium lakk bidrar til det bøllete utseendet.

DU REGJERER SVINGENE

DU REGJERER SVINGENE

Rammemontert kåpe sørger for imponerende stabil håndtering og gir også klasseledende vindbeskyttelse. Invertert frontfjæring, lett ramme i støpt aluminium og hydraulisk justerbart Fox®-bakdemper bidrar ytterligere til kjørekomforten.

GOLYD

GOLYD

6,5 tommers høyttalere leverer 100 watt krystallklar lyd, mens en dynamisk equalizer justeres automatisk for vei-, vind- og motorstøy, slik at du aldri går glipp av en eneste beat.

Morgendagens teknologi.

Indian Challenger Limited kan du stole på og den gir deg selvtillit. Den er fullastet med moderne teknologi, slik at hver tur blir like behagelig og opplevelsesrik.

SUVEREN GREP. SUVEREN BREMSEKRAFT.

SUVEREN GREP. SUVEREN BREMSEKRAFT.

Radialmonterte Brembo®-bremser med racing-spesifikasjoner gir overlegen stoppkraft, og Metzeler® Cruisetec®-dekk sørger for best mulig grep.

KOMFORTABEL, SLIK DU ØNSKER DET

KOMFORTABEL, SLIK DU ØNSKER DET

Velg mellom tre kjøremodus, Tour, Standard og Sport. Tilpass kjøringen etter forhold og din kjørestil. Sylinderdeaktivering slår automatisk av den bakre sylinderen når sykkelen stoppes for bedre komfort i trafikk som beveger seg sakte.

RIKT UTSTYRT

RIKT UTSTYRT

Vårt mål er å gjøre det mest mulig komfortabelt for deg. Nøkkelfri tenning, harde sidevesker med fjernstyring, cruisekontroll og USB-ladeport.

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Få enda mer ut av kjøreopplevelsen.
iPhone®-brukere kan nå enkelt få tilgang til Apple Music, Maps, sende meldinger med Siri og mer gjennom Ride Command 7 ”-skjermen og et Bluetooth-headset (ikke inkludert).
Alt med et brukervennlig grensesnitt som iPhone-brukere umiddelbart vil kjenne igjen.

Fakta

Flere modeller Indian Motorcycle