TILGJENGELIGE FARGER
I kontakt med fortiden men langt foran sin tid.

Denne kraftfulle, allsidige, neste generasjons Baggeren gir de kjørende et hint av tradisjoner og en sterk dose av karakteristiske holdninger.

Helt ny chassisdesign Et eget chassis med 25° gaffelvinkel gir flott balanse og full kontroll selv fullastet. Uten ekstra vekt fra en styrekåpe kan Springfield ta kurver som ingen annen sykkel i samme klasse.
Helt ny chassisdesign

Et eget chassis med 25° gaffelvinkel gir flott balanse og full kontroll selv fullastet. Uten ekstra vekt fra en styrekåpe kan Springfield ta kurver som ingen annen sykkel i samme klasse.

Harde sidevesker

×
Harde sidevesker Din bagasje oppbevares i store harde vesker som er vanntette og låsbare. Veskene kan låses elektriskt via en bryter på instrument panelet eller fra nøkkelbrikken.
Harde sidevesker

Din bagasje oppbevares i store harde vesker som er vanntette og låsbare. Veskene kan låses elektriskt via en bryter på instrument panelet eller fra nøkkelbrikken.

Chassis konstruert for toppboks

×
Chassis konstruert for toppboks Indian Springfield innehar de mest grunnleggende touring egenskaper som gir høy passasjer komfort og enkel bagasjeoppbevaring.
Chassis konstruert for toppboks

Indian Springfield innehar de mest grunnleggende touring egenskaper som gir høy passasjer komfort og enkel bagasjeoppbevaring.

ABS og Cruisekontrol.

×
ABS og Cruisekontrol. ABS låsningsfrie bremser er selvfølgelig standard og gir ekstra trygghet under alle forhold. Den enkle og lettbetjente Cruisecontrol funksjonen gir ekstra komfort på de lange turene.
ABS og Cruisekontrol.

ABS låsningsfrie bremser er selvfølgelig standard og gir ekstra trygghet under alle forhold. Den enkle og lettbetjente Cruisecontrol funksjonen gir ekstra komfort på de lange turene.

Kjørelys

×
Kjørelys Automatisk kjørelys gjør at du alltid ser og blir sett.
Kjørelys

Automatisk kjørelys gjør at du alltid ser og blir sett.

Lock & Ride vindskjerm

×
Lock & Ride vindskjerm Den fint tilpassede og stilige vindskjermen gir god beskyttelse mot vær og vind, samtidig som den enkelt kan tas av og på etter behov med et par enkle håndgrep.
Lock & Ride vindskjerm

Den fint tilpassede og stilige vindskjermen gir god beskyttelse mot vær og vind, samtidig som den enkelt kan tas av og på etter behov med et par enkle håndgrep.

Heftig bunndrag - 138,9 Nm

×
Heftig bunndrag - 138,9 Nm Thunder Stroke 111 motoren har et enormt bunndrag på hele 138,9 Nm. Her er det et overskudd av kraft, og du kan akselerere fra tomgang på alle gir.
Heftig bunndrag - 138,9 Nm

Thunder Stroke 111 motoren har et enormt bunndrag på hele 138,9 Nm. Her er det et overskudd av kraft, og du kan akselerere fra tomgang på alle gir.

Nøkkelløs tenning

×
Nøkkelløs tenning Opplev fordelene med nøkkelbrikke og en sikker og nøkkelfri tenning. Nøkkelbrikken til Springfield har du med deg i lommen og trykker kun på startknappen når du har satt deg på sykkelen. Har du glemt å ta med deg nøkkelbrikken er det bare å taste inn din personlige forhåndsprogrammerte kode og starte opp.
Nøkkelløs tenning

Opplev fordelene med nøkkelbrikke og en sikker og nøkkelfri tenning. Nøkkelbrikken til Springfield har du med deg i lommen og trykker kun på startknappen når du har satt deg på sykkelen. Har du glemt å ta med deg nøkkelbrikken er det bare å taste inn din personlige forhåndsprogrammerte kode og starte opp.

Støpt aluminiumsramme

×
Støpt aluminiumsramme Den støpte aluminiumsramme er lett men samtidig ekstremt sterk. Rammen bidrar til å gjøre sykkelen stabil og lett håndterbar i lave hastigheter samtidig som den gir inspirerende og stabile høyfartsegenskaper.
Støpt aluminiumsramme

Den støpte aluminiumsramme er lett men samtidig ekstremt sterk. Rammen bidrar til å gjøre sykkelen stabil og lett håndterbar i lave hastigheter samtidig som den gir inspirerende og stabile høyfartsegenskaper.

Chrome hodepryd

×
Chrome hodepryd Et visuelt ikon innen motorsykkelbransjen er det lysende indianer hodet som pryder forskjermen. Helt siden 1947 har hodepryden hvert standard på alle Indian motorsykkel modellene.
Chrome hodepryd

Et visuelt ikon innen motorsykkelbransjen er det lysende indianer hodet som pryder forskjermen. Helt siden 1947 har hodepryden hvert standard på alle Indian motorsykkel modellene.

Moderne instrumentpanel med tidløst design

×
Moderne instrumentpanel med tidløst design Det klassiskt utførte designet av instrumentpanelet er ivaretatt og videreført inn i det 21 århundre.
Moderne instrumentpanel med tidløst design

Det klassiskt utførte designet av instrumentpanelet er ivaretatt og videreført inn i det 21 århundre.

Indian Motorcycle® emblemet

×
Indian Motorcycle® emblemet Utførelsen av detaljer har helt siden 1901 hvert Indian Motorcycle® sitt varemerke, og har underbygget merkets kraft, styrke og design.
Indian Motorcycle® emblemet

Utførelsen av detaljer har helt siden 1901 hvert Indian Motorcycle® sitt varemerke, og har underbygget merkets kraft, styrke og design.

Chrome "Highway bars"

×
Chrome "Highway bars" Skjermavsluttninger i chrome leverer premium kvalitet og beskyttelse.
Chrome "Highway bars"

Skjermavsluttninger i chrome leverer premium kvalitet og beskyttelse.

Chrome hendler og brytere

×
Chrome hendler og brytere Chrome er den nye standarden, og du vil gjennomgående på hele sykkelen finne detaljer utført i chrome.
Chrome hendler og brytere

Chrome er den nye standarden, og du vil gjennomgående på hele sykkelen finne detaljer utført i chrome.

Sete i ekte premium lær

×
Sete i ekte premium lær Setet er utført i ekte premium lær, spesialbehandlet for å tåle elementene og beholde sitt opprinnelige utseende. Sømmer og nagler er unikt for Springfield.
Sete i ekte premium lær

Setet er utført i ekte premium lær, spesialbehandlet for å tåle elementene og beholde sitt opprinnelige utseende. Sømmer og nagler er unikt for Springfield.

Kabler trukket innvendig i styret

×
Kabler trukket innvendig i styret Dette høyprofilerte området består av crome bryterhus og øvrige håndbetjente komponenter, hvor alle ledninger og vaiere er skjult innvendig i styret.
Kabler trukket innvendig i styret

Dette høyprofilerte området består av crome bryterhus og øvrige håndbetjente komponenter, hvor alle ledninger og vaiere er skjult innvendig i styret.

Helt ny chassisdesign

×