INDIAN MOTORCYCLE RETURNS, STRONGER THAN EVER

INDIAN MOTORCYCLE ER TILBAKE, STERKERE ENN NOEN GANG

2011 OG VIDERE

for Indian Motorcycle. Revitalisert etter å ha blitt kjøpt opp av Polaris Industries i 2011, har Indian Motorcycle funnet tilbake til stien som ble staket ut av selskapets tidlige pionerer, i første halvdel av det 20. århundre. Det nåværende Indian Motorcycle Company kombinerer høy ytelse, teknologisk innovasjon, givende partnerskap og et stadig voksende utvalg av autentiske, ikoniske sykler.

Indian Motorcycle gjenopptok selskapets arv som en solid supporter av militæret, og lanserte et flerårig partnerskap ved å kjøre Veteran’s Charity Ride (VCR) til Sturgis i 2015. VCR er en ideell organisasjon som har som mål å tilby positive og inspirerende opplevelser for sårede, hardt skadde og veteraner med amputasjoner fra alle grener i militæret.

Jared Mees at the FTR Rally Winners Podium

Jared Mees

Da Indian Motorcycle Wrecking Crew oppsto igjen, bestod teamet av Briar og Bronson Bauman sammen med Jared "Jammer" Mees, som virkelig har etablert seg som en leder på Flat Track banen. Den unge raceren har fem ganger blitt Flat Track Grand National Champion, inkludert back-to-back mesterskap i 2017 og 2018.

Vicki Golden portrait

Vicky Golden

Helt siden hun begynte med motocross, har Vicki Golden forandret folks oppfatningen av kvinner på dirtbikes. Hun vokste opp i San Diego, California, og begynte å kjøre motorsykler og delta i konkurranser i ung alder. Hun var det første kvinnelige teammedlemmet i den beryktede Metal Mulisha og har vunnet tre gullmedaljer på rad i Women's Moto X Racing på X Games. I 2014 ble hun nominert til den beste kvinnelige action idrettsutøveren, ESPY-prisen. Nå har Vicki også lagt til en verdensrekord på CV-en.

Travis Pastrana
Travis Pastrana
Stacked Car Jump

Travis Pastrana

I 2018 gjenskapte den anerkjente stuntmannen Travis Pastrana tre av Evel Knievels mest berømte hoppstunts i løpet av tre timer. Se Travis sine fantastiske hopp nedenfor:

MILEPÆLMODELLER

Bransjeledende ytelse som ivaretar arven til Indian Motorcycle sine historiske modeller.

Old sketch of the first-ever V-twin factory race bike

Chief

2013

Indian Motorcycle lanserer sin første modell siden Polaris-oppkjøpet: den moderne, høytytende Chief, inspirert av suksessen til navnebroren nesten et århundre tidligere.

Photo of the first Indian Scout built in 1920

Indian Scout

2014

Den første helt nye Indian Scout på over 70 år. Etter hvert har den eskalert til fem forskjellige modeller.

First Chief Motorcycle

FTR 1200

2017

Etter en triumferende retur til Flat Track-racing med den offentlige debuten av den spesialbygde FTR 750, lanserte Indian Motorcycle FTR 1200. Født på banen, bygget for gaten.

Indian Ace motorcycle

Indian Challenger

2019

Indian Motorcycle løfter standarden på amerikanske V-twin med den helt nye 2020 Challenger, drevet av den nye PowerPlus-motoren.

Historiske epoker