Indian Motorcycle x No Regrets | Indian® Motorcycles - NO -

Inspirert av flytende linjer og legendarisk design. Stål og blekk kombineres.

VINN EN CUSTOM TATOVERING I VERDENSKLASSE

Delta på Indian Motorcycle’s ‘Test-Ride and Win’ tatoveringskonkurranse, i samarbeid med No Regrets tattoo studio.

Du kan vinne en to-dagers studioøkt til en verdi av € 6000 i en «all inclusive» tur til Storbritannia. Tatoveringen er unikt etter eget valg og utføres av en av verdens ledende tatoveringskunstnere.

For å delta, registrer deg online og bestill prøvekjøring av en ny Indian Motorcycle hos din lokale forhandler.

Inspirert av de vakre linjene til den helt nye Indian Motorcycle Chief, blir "Test-Ride & Win" -konkurransen fremmet av 40 av verdens ledende tatoveringskunstnere, som vil konkurrere om å få designene sine realisert i stål og blekk senere i høst.

Anerkjent kunstner - Carlos Torres - USA

Carlos spesialiserer seg i svart og grå realisme og surrealisme. Carlos holder til i USA og elsker å lage originale kunstverk for sine kunder og har blitt omtalt i internasjonale kunstgallerier. I tillegg til tatovering, liker han å fotografere sine egne referansematerialer og å male.

Instagram ID: @carlostorresart

Anerkjent kunstner - Mayonaize - Australia

Mayonaize er en moderne kunstner som har spesialisert seg på å innlemme unik kalligrafisk grafikk i sine kunstverk. Graffiti har hatt stor innflytelse på hans eklektiske verk, og han er en etablert profil på Melbourne street-art scenen.

Instagram ID: @mayonaize

Anerkjent kunstner - Shige - Japan

Shige er nn dyktig motorsykkelingeniør som lærte seg selv kunsten å tatovere rundt 1995. Han har blitt en svært respektert japansk kunstner, som spesialiserer seg på svært detaljerte tradisjonelle helkroppdrakter i sitt private studioer i Yokohama.

Instagram ID: @shige_yellowblaze

UK tattoo artists featured in video and photoshoot:
Lauren Gow – @laurenjaynegow
McKenzie – @mckenzietattooer

Skap en legende - Indian Motorcycle x No Angrets

Vilkår og betingelser

Prøvekjør en Indian motorsykkel og benytt sjansen til å vinne en tatoveringsøkt med en kunstner i verdensklasse. Verdi, opptil 6000 € og opptil to dager tatoveringstid.

'No Regrets' vil dekke kostnadene for opptil to-dagers tatoveringstid utført av en kunstner valgt av vinneren fra en liste over de utvalgte kunstnerne som alle er i verdensklasse. Hele listen over de kvalifiserte artistene vil bli publisert på (nettsted) (dato). Hvis tatoveringsdesignet som er avtalt med vinneren, overstiger to dager, vil det være vinners ansvar å betale eventuelle ekstra studiokostnader. Tatoveringen vil bli fullført i et bestemt No Regrets-studio med base i London i løpet av april 2022 - (sluttdato skal bekreftes).

Tatoveringsdesignet fullføres etter kunstnerens skjønn i full konsultasjon med vinneren. Den valgte artisten har rett til å avvise tatoveringen hvis den ikke er mulig å gjennomføre. En alternativ artist kan velges fra kvalifiseringslisten hvis det ikke i første omgang kan oppnås enighet med den valgte artisten om ønsket tatoveringsdesign.

Denne premien kan ikke overføres og må brukes av vinneren. Hvis det ikke tar hele to dagene å fullføre tatoveringen, utgjør premien den totale tiden det tar å fullføre hvis det er mindre enn to dager.

View full terms and conditions.

Finn en forhandler