TILGJENGELIGE FARGER
Legenden er tilbake.

I likhet med forgjengeren er den helt nye Indian® Scout™ en innovativ og estetisk slående amerikansk cruisermodell. Den introduserer den første væskekjølte Indian Motorcycle-motoren noensinne – en effektiv og pålitelig 1 131 cm³ (69 in³) V-twin – tilbyr imponerende kraft ved behov. Denne nye modellen fører det legendariske Indian® Scout™-navnet inn i fremtiden med en autentisk Indian® Motorcycle®-stil.

1 131 cm³ (69 in³) Scout™-motor Denne motoren appellerer til en førers viktigste sanser. Samtidig er den visuelt slående, har en dypt engasjerende eksostone og leverer imponerende kraft ved behov for å tenne alle Indian Scout-føreres lidenskap. Den effektive væskekjølingen sikrer gjennomført strålende ytelse ved alle slags kjøreforhold. Visuelt har V-twin-modellen innovativ styling med unike detaljer som fortjener å bli tatt nærmere i øyesyn.
1 131 cm³ (69 in³) Scout™-motor

Denne motoren appellerer til en førers viktigste sanser. Samtidig er den visuelt slående, har en dypt engasjerende eksostone og leverer imponerende kraft ved behov for å tenne alle Indian Scout-føreres lidenskap. Den effektive væskekjølingen sikrer gjennomført strålende ytelse ved alle slags kjøreforhold. Visuelt har V-twin-modellen innovativ styling med unike detaljer som fortjener å bli tatt nærmere i øyesyn.

Lettvekter

×
Lettvekter Det lette chassiset forbedrer kjøreegenskapene og kjøregleden på grunn av den gode responsen. Det overlegne hjulopphenget betyr en myk kjøretur og god justering av bakdempingen.
Lettvekter

Det lette chassiset forbedrer kjøreegenskapene og kjøregleden på grunn av den gode responsen. Det overlegne hjulopphenget betyr en myk kjøretur og god justering av bakdempingen.

Balansert

×
Balansert Velbalansert med lavt tyngdepunkt for enkel, smidig håndtering i alle hastigheter. En enestående gunstig vinkel gir førere selvtillit til å ta svingene i en høyere hastighet.
Balansert

Velbalansert med lavt tyngdepunkt for enkel, smidig håndtering i alle hastigheter. En enestående gunstig vinkel gir førere selvtillit til å ta svingene i en høyere hastighet.

Solosete i ekte lær.

×
Solosete i ekte lær Solosetet er en moderne, autentisk versjon av det originale Indian Scout-setet. Dette bøttesetet tilbyr førsterangs komfort. Det komfortable setet og de romslige salveskene finnes i ny «desert tan» lær utformet for å tåle vær og vind. Det sterke høykvalitetslæret tåler mye.
Solosete i ekte lær

Solosetet er en moderne, autentisk versjon av det originale Indian Scout-setet. Dette bøttesetet tilbyr førsterangs komfort. Det komfortable setet og de romslige salveskene finnes i ny «desert tan» lær utformet for å tåle vær og vind. Det sterke høykvalitetslæret tåler mye.

Moderne teknologi

×
Moderne teknologi Effektiv, pålitelig væskekjøling sikrer optimal ytelse ved alle forhold og alle hastigheter. Den moderne teknologien gir en uovertruffen kjøreopplevelse som omfatter elektronisk drivstoffinnsprøyting, motbalansering og et 6-trinns girsystem.
Moderne teknologi

Effektiv, pålitelig væskekjøling sikrer optimal ytelse ved alle forhold og alle hastigheter. Den moderne teknologien gir en uovertruffen kjøreopplevelse som omfatter elektronisk drivstoffinnsprøyting, motbalansering og et 6-trinns girsystem.

Integrert styling

×
Integrert styling Den elegante DNA-en til den originale Indian Scout er tydelig i denne nye modellen. Dens styling og konstruksjon er integrert i en avansert, ukomplisert stil. I autentisk Indian Motorcycle-stil er viktige komponenter synlige for å understreke motorsykkelens mekaniske skjønnhet og eleganse. Designlinjene fører øyet langs sykkelens lengderetning og skaper inntrykk av bevegelse til alle tider.
Integrert styling

Den elegante DNA-en til den originale Indian Scout er tydelig i denne nye modellen. Dens styling og konstruksjon er integrert i en avansert, ukomplisert stil. I autentisk Indian Motorcycle-stil er viktige komponenter synlige for å understreke motorsykkelens mekaniske skjønnhet og eleganse. Designlinjene fører øyet langs sykkelens lengderetning og skaper inntrykk av bevegelse til alle tider.

Klassisk trekant

×
Klassisk trekant Den klassiske stive trekanten til den originale Indian Scout leveres her i nykonstruert form, med styrehode og aksler som de tre punktene i denne klassiske designen.
Klassisk trekant

Den klassiske stive trekanten til den originale Indian Scout leveres her i nykonstruert form, med styrehode og aksler som de tre punktene i denne klassiske designen.

Skjermer

×
Skjermer De elegante skjermene har en renskåren stil og understreker de elegante linjene i et originalt Indian Motorcycle-karosseri.
Skjermer

De elegante skjermene har en renskåren stil og understreker de elegante linjene i et originalt Indian Motorcycle-karosseri.

Frontlys

×
Frontlys Svart frontlykt med forkrommet trim etterligner det orginale Indian Scout-frontlyset og matcher andre svarte elementer.
Frontlys

Svart frontlykt med forkrommet trim etterligner det orginale Indian Scout-frontlyset og matcher andre svarte elementer.

Emblemer

×
Emblemer 2017 Indian® Scout™ har et tankemblem tilsvarende de ikoniske tankemblemene som har vært på Scout-modeller siden 1920-årene.
Emblemer

2017 Indian® Scout™ har et tankemblem tilsvarende de ikoniske tankemblemene som har vært på Scout-modeller siden 1920-årene.

1 131 cm³ (69 in³) Scout™-motor

×