TILGJENGELIGE FARGER
Legenden består.

Arven fra den legendariske Scout føres videre i den nye Indian Scout Sixty. Velbalansert lett og smidig er Scout Sixty den perfekte instegsmodellen til Indian Motorcycle familien. Velkommen til Indian Scout Sixty og din del av en legende.

Ny motor på 999 cc Ny motor på 999 cc perfekt tilpasset det letthåndterlige chassiet. I kombinasjon med en fem trinns girkasse har du her en prisgunstig motorsykkel i ekte Indian utførelse. Ta del i det legendariske med en Scout Sixty.
Ny motor på 999 cc

Ny motor på 999 cc perfekt tilpasset det letthåndterlige chassiet. I kombinasjon med en fem trinns girkasse har du her en prisgunstig motorsykkel i ekte Indian utførelse. Ta del i det legendariske med en Scout Sixty.

Lett

×
Lett Den lette og stabile rammen hvor motoren er en bærende del, leverer utrolig gode og stabile kjøreegenskaper for en maksimalt tilfredsstillende kjøreopplevelse.
Lett

Den lette og stabile rammen hvor motoren er en bærende del, leverer utrolig gode og stabile kjøreegenskaper for en maksimalt tilfredsstillende kjøreopplevelse.

Sort solosete

×
Sort solosete Det nye medlemmet i Scout familien har et sort solosete som er like bekvemt som det er flott.
Sort solosete

Det nye medlemmet i Scout familien har et sort solosete som er like bekvemt som det er flott.

Tillitsfull

×
Tillitsfull Scout Sixty er lett og har en så lav sittehøyde som 64 cm. Dette bidrar til god kontroll og en letthåndterlig sykkel.
Tillitsfull

Scout Sixty er lett og har en så lav sittehøyde som 64 cm. Dette bidrar til god kontroll og en letthåndterlig sykkel.

Hånterbarhet

×
Hånterbarhet Det lave tyngdepunktet og gode nedleggsvinkelen gir stor tillit i alle hastigheter både for nye og erfarne kjørere.
Hånterbarhet

Det lave tyngdepunktet og gode nedleggsvinkelen gir stor tillit i alle hastigheter både for nye og erfarne kjørere.

Vannkjøling

×
Vannkjøling Scout Sixtys vannkjølte V-Twin motor har blitt utviklet med tanke på å gi deg best mulig kjørefølelse, slik at du kan kjenne deg trygg i enhver situasjoner når du utnytter alle 78 hestekreftene den leverer.
Vannkjøling

Scout Sixtys vannkjølte V-Twin motor har blitt utviklet med tanke på å gi deg best mulig kjørefølelse, slik at du kan kjenne deg trygg i enhver situasjoner når du utnytter alle 78 hestekreftene den leverer.

Drivlinje

×
Drivlinje Moderne teknologi sikrer beste funksjon under alle kjøreforhold og hastigheter. Effektiv elektronisk motorstyring, elektronisk bensininsprøytning, balanseaksler, vannkjøling og en 5 trinns girkasse gir deg som fører en uovertruffen kjøreopplevelse.
Drivlinje

Moderne teknologi sikrer beste funksjon under alle kjøreforhold og hastigheter. Effektiv elektronisk motorstyring, elektronisk bensininsprøytning, balanseaksler, vannkjøling og en 5 trinns girkasse gir deg som fører en uovertruffen kjøreopplevelse.

ABS

×
ABS Bremsesystemet på Scout Sixty holder høy standard. Den innebyggde ABS funksjonen bidrar til trygg og sikker betjening av bremsene i alle situasjoner uten å låse hjulene.
ABS

Bremsesystemet på Scout Sixty holder høy standard. Den innebyggde ABS funksjonen bidrar til trygg og sikker betjening av bremsene i alle situasjoner uten å låse hjulene.

Sort hovedlykt

×
Sort hovedlykt Sort hovedlykt med trekk fra Indian Scout modellens originale lykt som passer fint inn med de øvrige sorte detaljene.
Sort hovedlykt

Sort hovedlykt med trekk fra Indian Scout modellens originale lykt som passer fint inn med de øvrige sorte detaljene.

Passende tilbehør

×
Passende tilbehør Kombiner det opprinnelige Scout Sixty designet med det autentiske originalutstyret for å tilpasse sykkelen etter dine behov. Om du er kort eller lang finnes tilbehør tilgjengelig for å tilpasse sittestillingen.
Passende tilbehør

Kombiner det opprinnelige Scout Sixty designet med det autentiske originalutstyret for å tilpasse sykkelen etter dine behov. Om du er kort eller lang finnes tilbehør tilgjengelig for å tilpasse sittestillingen.

Støpt aluramme

×
Støpt aluramme Den støpte aluminiumsrammen er designet med motoren som en bærende del. Konstruksjonen gir et sterkt og vridningsstabilt chassi med minimalt av vibrasjoner. Triangel designet som også i dag benyttes gjorde Scout ekstremt populær på 1920 tallet.
Støpt aluramme

Den støpte aluminiumsrammen er designet med motoren som en bærende del. Konstruksjonen gir et sterkt og vridningsstabilt chassi med minimalt av vibrasjoner. Triangel designet som også i dag benyttes gjorde Scout ekstremt populær på 1920 tallet.

Sort styre

×
Sort styre Det sortlakkerte styret passer fint inn sammen med motor og ramme for å kompletere Scout Sixty looken.
Sort styre

Det sortlakkerte styret passer fint inn sammen med motor og ramme for å kompletere Scout Sixty looken.

Skjermene

×
Skjermene De særegne skjermene med de flate sidene er inspirert av det originale Scout designet.
Skjermene

De særegne skjermene med de flate sidene er inspirert av det originale Scout designet.

Flat Back støpte alu felger

×
Flat Back støpte alu felger På Scout Sixty kommer kvalitet og stil standard. Kraftige sortlakkerte aluminiumsfelger som matcher sykkelens design perfekt, kompleterer det røffe og dristige utseendet.
Flat Back støpte alu felger

På Scout Sixty kommer kvalitet og stil standard. Kraftige sortlakkerte aluminiumsfelger som matcher sykkelens design perfekt, kompleterer det røffe og dristige utseendet.

Ny motor på 999 cc

×