TILGJENGELIGE FARGER
Om mindre er mer, så er Scout® Bobber beviset på det.

Senket bakkeklarning, avkappede skjermer, grovt mønstret dekk, svarte detaljer og ribbet for unødvendig tilbehør. På Scout Bobber har vi fjernet unødvendige detaljer, det handler rett og slett om kjøreopplevelsen. Det eneste vi ikke kuttet på var effekten: spreke 94 hestekrefter fra en 69-kubikktomme V-twin (1133cc). Knytt nevene, og hold deg fast. Ditt neste eventyret venter på deg!

Minimalt med skjerm Scout Bobber beviser at ordtaket "less is more" til de grader stemmer. Dette er en ekte klassisk Bobber, med avkappede fram- og bakskjermer som gir dens legendariske look.
Minimalt med skjerm

Scout Bobber beviser at ordtaket "less is more" til de grader stemmer. Dette er en ekte klassisk Bobber, med avkappede fram- og bakskjermer som gir dens legendariske look.

94 ville hester

×
94 ville hester En 69-kubikktomme V-twin med sekstrinns girkasse leverer imponerende 94 hestekrefter, og gir en heftig akselerasjon og mengder av moment.
94 ville hester

En 69-kubikktomme V-twin med sekstrinns girkasse leverer imponerende 94 hestekrefter, og gir en heftig akselerasjon og mengder av moment.

Avkledd og svart

×
Avkledd og svart Scout Bobber har mer av det du behøver, og mindre av det du klarer deg uten. Den har et rått utseende, minimalt med kåpe, sort eksospotte, sort ramme, samt sort styre og speil. Den er strippet, men stikker seg fortsatt ut.
Avkledd og svart

Scout Bobber har mer av det du behøver, og mindre av det du klarer deg uten. Den har et rått utseende, minimalt med kåpe, sort eksospotte, sort ramme, samt sort styre og speil. Den er strippet, men stikker seg fortsatt ut. 

Senket

×
Senket Bakfjæringen er blitt senket en tomme, noe som skaper en sylskarp og heftig kjøreopplevelse.
Senket

Bakfjæringen er blitt senket en tomme, noe som skaper en sylskarp og heftig kjøreopplevelse.

Sort lyktehus

×
Sort lyktehus Når vi sier sorte detaljer, så mener vi det. Scout Bobber er full av sorte detaljløsninger, som eksempel lyktehuset.
Sort lyktehus

Når vi sier sorte detaljer, så mener vi det. Scout Bobber er full av sorte detaljløsninger, som eksempel lyktehuset.

Cartridgefjæring

×
Cartridgefjæring Scout Bobber er en smidig maskin med et fantastisk chassis. Cartridgefjæringen i framgaffelen samt en tilpasset fjærrespons gjør den stabil i alle hastigheter.
Cartridgefjæring

Scout Bobber er en smidig maskin med et fantastisk chassis. Cartridgefjæringen i framgaffelen samt en tilpasset fjærrespons gjør den stabil i alle hastigheter.

Aggressive dekk

×
Aggressive dekk Hver millimeter av denne sykkelen gir en stabil, men aggresiv fremtoning. Med grovmønstrede dekk gir det den et heftig utseende, samt en sikker kjøreopplevelse.
Aggressive dekk

Hver millimeter av denne sykkelen gir en stabil, men aggresiv fremtoning. Med grovmønstrede dekk gir det den et heftig utseende, samt en sikker kjøreopplevelse.

Effektiv

×
Effektiv Vi flyttet stigtrinnene 1,5" nærmere føreren og monterte et Street Tracker-styre, noe som gir føreren en mulighet for aggresiv kjørestil. Samspillet mellom fører og maskin har aldri vært bedre.
Effektiv

Vi flyttet stigtrinnene 1,5" nærmere føreren og monterte et Street Tracker-styre, noe som gir føreren en mulighet for aggresiv kjørestil. Samspillet mellom fører og maskin har aldri vært bedre.

Væskekjølt V-twin-power

×
Væskekjølt V-twin-power Scout Bobber er utstyrt med en sterk 94-hestekrefters V-twin som leverer klassens beste effekt. Den væskekjølte motoren sikrer optimalt effektuttak under alle kjøreforhold og hastigheter.
Væskekjølt V-twin-power

Scout Bobber er utstyrt med en sterk 94-hestekrefters V-twin som leverer klassens beste effekt. Den væskekjølte motoren sikrer optimalt effektuttak under alle kjøreforhold og hastigheter.

Lavt bobbersete i skinn

×
Lavt bobbersete i skinn Et lavt plassert bobbersete i skinn forsterker Scout® Bobbers minimalistiske stil. Den gir sykkelen et hissig preg med mulighet for å akselerere i kurver og ut på landeveiene under komfortable forhold.
Lavt bobbersete i skinn

Et lavt plassert bobbersete i skinn forsterker Scout® Bobbers minimalistiske stil. Den gir sykkelen et hissig preg med mulighet for å akselerere i kurver og ut på landeveiene under komfortable forhold.

Street tracker-styre

×
Street tracker-styre Scout Bobber er originalt utstyrt med et Street Tracker-styre. Den lave kjørestillingen gjør at føreren sitter lavt fremoverlent i en aggresiv kjørestilling, så man uten problem kan ta seg gjennom den verste asfaltjungel eller mest åpne landevei.
Street tracker-styre

Scout Bobber er originalt utstyrt med et Street Tracker-styre. Den lave kjørestillingen gjør at føreren sitter lavt fremoverlent i en aggresiv kjørestilling, så man uten problem kan ta seg gjennom den verste asfaltjungel eller mest åpne landevei.

Sort Speedometer

×
Sort Speedometer Det svarte speedometeret komplementerer sykkelens øvrige mørke utseende, og gir en aggressiv og kul framtoning.
Sort Speedometer

Det svarte speedometeret komplementerer sykkelens øvrige mørke utseende, og gir en aggressiv og kul framtoning.

Helt nytt tankemblem

×
Helt nytt tankemblem Indian Motorcycle er verdens mest legendariske mcmerke. Scout Bobber fremhver også dette med et helt nytt tankemblem. En heftig font trekker fram Scoutt-emblemet.
Helt nytt tankemblem

Indian Motorcycle er verdens mest legendariske mcmerke. Scout Bobber fremhver også dette med et helt nytt tankemblem. En heftig font trekker fram Scoutt-emblemet.

Sorte, mønstrede eksosrør

×
Sorte, mønstrede eksosrør Scoutt Bobber har en overlegen nerve som er umulig å ignorere. Svarte helfargede eksosrør forsterker fremtoningen enda mer!
Sorte, mønstrede eksosrør

Scoutt Bobber har en overlegen nerve som er umulig å ignorere. Svarte helfargede eksosrør forsterker fremtoningen enda mer!

Sorte aluminiumsfelger

×
Sorte aluminiumsfelger Scout Bobber er ikke redd for oppmerksomhet. Svarte aluminiumsfelger som har det råeste av gromønstrede dekk, kombinerer den ultimate kjøreopplevelsen med "urban-styling".
Sorte aluminiumsfelger

Scout Bobber er ikke redd for oppmerksomhet. Svarte aluminiumsfelger som har det råeste av gromønstrede dekk, kombinerer den ultimate kjøreopplevelsen med "urban-styling".

LED-blinklys

×
LED-blinklys Detaljer er noe vi i Indian setter høyt, og som vi har tenkt på gjennom hele prosessen med Scout® Bobber. For å skape et minimalistisk utseende er blinklys utstyrt med LED pærer. I tillegg sitter de montert strategisk til på bakskjermen for å skape en ren og klar linje fra front til bakskjerm.
LED-blinklys

Detaljer er noe vi i Indian setter høyt, og som vi har tenkt på gjennom hele prosessen med Scout® Bobber. For å skape et minimalistisk utseende er blinklys utstyrt med LED pærer. I tillegg sitter de montert strategisk til på bakskjermen for å skape en ren og klar linje fra front til bakskjerm.

Minimalt med skjerm

×
Vi tar forbehold om at utseendet på syklene kan variere noe i de forskjellige markedene. Ikke alle fargealternativ som vises er tilgjengelige. Kontakt din lokale forhandler for mere informasjon.