TILGJENGELIGE FARGER
En historisk sjel i en helt ny sykkel.

2017 Indian® Roadmaster™ gjenspeiler ekte amerikansk luksus. Den bygger på det ikoniske Roadmaster-navnet som ble brukt av Indian i 1940-årene. Den nye Roadmaster-modellen gjenskaper Indian Motorcycles' komfort, styling og ytelse på veien.

THE INDIAN MOTORCYCLE® RIDE COMMAND™ SYSTEM ALL THE POWER, NOW AT YOUR FINGERTIPS.

Introducing Indian Motorcycle® Ride Command™. Featuring the largest touchscreen display. An easy-to-use interface. Customizable information displays. Two-finger touch, with pinch to zoom. And a lot more.

Horizon elektrisk kåpeglass Horizon elektrisk kåpeglass. Juster den nye Horizon kåpeglasset med trykknappinnstilling for å redusere luftstrømmer, værbeskyttelse og redusere gjenskinn fra solen.
Horizon elektrisk kåpeglass

Horizon elektrisk kåpeglass. Juster den nye Horizon kåpeglasset med trykknappinnstilling for å redusere luftstrømmer, værbeskyttelse og redusere gjenskinn fra solen.

Oppbevaring

×
Oppbevaring Oppbevaring. Over 140 liter med værsikret lagringsplass i praktiske salvesker og romslig bagasjerom. Nedre deler av kåpen omfatter praktisk lagringsplass som er enkelt tilgjengelig for føreren.
Oppbevaring

Oppbevaring. Over 140 liter med værsikret lagringsplass i praktiske salvesker og romslig bagasjerom. Nedre deler av kåpen omfatter praktisk lagringsplass som er enkelt tilgjengelig for føreren.

Oppvarmede seter

×
Oppvarmede seter Oppvarmede seter. Oppvarmede seter for fører og passasjer med individuelle kontroller og innstillinger.
Oppvarmede seter

Oppvarmede seter. Oppvarmede seter for fører og passasjer med individuelle kontroller og innstillinger.

Oppvarmede håndtak

×
Oppvarmede håndtak Oppvarmede håndtak som enkelt justeres for riktig temperatur med hele ti innstillinger.
Oppvarmede håndtak

Oppvarmede håndtak som enkelt justeres for riktig temperatur med hele ti innstillinger.

Justerbare fotbrett for passasjer

×
Justerbare fotbrett for passasjer Justerbare fotbrett til passasjeren for en god kjøreopplevelse, ergonomisk sittestilling og komfort.
Justerbare fotbrett for passasjer

Justerbare fotbrett til passasjeren for en god kjøreopplevelse, ergonomisk sittestilling og komfort.

Thunder Stroke® 111

×
Thunder Stroke® 111 Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på utrolige 138,9 Nm og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år.
Thunder Stroke® 111

Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på utrolige 138,9 Nm og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år.

Oppbevaring med ekstern låsing

×
Oppbevaring med fjernkontroll lås Salvesker og lås med fjernkontroll og bagasjerom med trykknapp.
Oppbevaring med fjernkontroll lås

Salvesker og lås med fjernkontroll og bagasjerom med trykknapp.

Pathfinder LED-frontlykt

×
Pathfinder LED-frontlykt Tåkelys, retningslys og baklys. Forskjermens indianerhodepynt gir en trygg og fin belysning.
Pathfinder LED-frontlykt

Tåkelys, retningslys og baklys. Forskjermens indianerhodepynt gir en trygg og fin belysning.

Nøkkelfri tenning

×
Nøkkelfri tenning Opplev nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Classic-fjernstyringen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på en knapp og kjøre av gårde. Hvis du mister fjernstyringen, bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert i tenningen.
Nøkkelfri tenning

Opplev nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Classic-fjernstyringen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på en knapp og kjøre av gårde. Hvis du mister fjernstyringen, bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert i tenningen.

Seter og oppbevaring i «Desert Tan» ekte lær

×
Seter og oppbevaring i ekte lær Setet er utformet i slitesterk skinn. Salveskene er harde og er utformet for å tåle vær og vind. Salveskene kan også låses.
Seter og oppbevaring i ekte lær

Setet er utformet i slitesterk skinn. Salveskene er harde og er utformet for å tåle vær og vind. Salveskene kan også låses.

Horizon elektrisk kåpeglass

×