TILGJENGELIGE FARGER
Like mørk som kraftfull.

Det siste tilskuddet til Dark Horse-familien. En råtøff bagger som får krefter fra den legendariske Thunder-Stroke 1811- kubikkeren som også sitter i resten av Chief-modellene. Det som gjør at denne sykkelen virkelig skiller seg ut, er de eksklusive detaljene ; Den mattsvarte lakkeringen, gaffelen, og naturligvis den umisskjennlige Dark Horse bensintanken. Tilsammen utgjør dette en motorsykkel som nekter å bli ignorert.

Thunder Stroke™ 111 Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på utrolige 138.9 Nm og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år.
Thunder Stroke™ 111

Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på utrolige 138.9 Nm og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år.

HARDE SALVESKER

×
HARDE SALVESKER De romslige salveskene er montert på hurtigkoblingsankre og har fjernstyrte elektriske låser som du låser fra en konsollmontert knapp - eller en praktisk nøkkelsender.
HARDE SALVESKER

De romslige salveskene er montert på hurtigkoblingsankre og har fjernstyrte elektriske låser som du låser fra en konsollmontert knapp - eller en praktisk nøkkelsender.

KÅPEGLASS

×
KÅPEGLASS Hev og senk den el-justerbare kåpeglasset ved å trykke på en knapp for å tilpasse luftstrøm og beskyttelse.
KÅPEGLASS

Hev og senk den el-justerbare kåpeglasset ved å trykke på en knapp for å tilpasse luftstrøm og beskyttelse.

AVANSERT LYDSYSTEM

×
AVANSERT LYDSYSTEM Lydsystemet i kåpen leverer ren kvalitetslyd fra doble høyeffekthøyttalere. Den aerodynamiske kåpen skjermer for vinden slik at kjøreturens spilleliste kan spilles av uten forstyrrelser.
AVANSERT LYDSYSTEM

Lydsystemet i kåpen leverer ren kvalitetslyd fra doble høyeffekthøyttalere. Den aerodynamiske kåpen skjermer for vinden slik at kjøreturens spilleliste kan spilles av uten forstyrrelser.

KJØRELYS

×
KJØRELYS LED-kjørelys gir både stil og beskyttelse uansett hvor du velger å kjøre.
KJØRELYS

LED-kjørelys gir både stil og beskyttelse uansett hvor du velger å kjøre.

BLUETOOTH-LYD

×
BLUETOOTH-LYD Den integrerte Bluetooth®-tilkoblingen for smarttelefon gjør det enkelt å spille av musikk fra telefonen via Indian® Chieftain™-lydsystemet. Spillelisteinfo vises i det flerfunksjonelle displayet, og praktisk plasserte brytere gjør det enkelt å regulere lyden. Bluetooth® er et registrert varemerke som tilhører Bluetooth Sig, Inc.
BLUETOOTH-LYD

Den integrerte Bluetooth®-tilkoblingen for smarttelefon gjør det enkelt å spille av musikk fra telefonen via Indian® Chieftain™-lydsystemet. Spillelisteinfo vises i det flerfunksjonelle displayet, og praktisk plasserte brytere gjør det enkelt å regulere lyden. Bluetooth® er et registrert varemerke som tilhører Bluetooth Sig, Inc.

Nøkkelfri tenning

×
Nøkkelfri tenning Opplev nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Classic-fjernstyringen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på en knapp og kjøre av gårde. Hvis du mister fjernstyringen, bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert i tenningen.
Nøkkelfri tenning

Opplev nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Classic-fjernstyringen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på en knapp og kjøre av gårde. Hvis du mister fjernstyringen, bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert i tenningen.

Ekte doble eksosrør

×
Ekte doble eksosrør Motoren avgir en rik eksostone fra de ekte doble eksosrørene. Eksosanlegget ble akustisk tilpasset for å eliminere høye toner. Det du hører er derfor virkelig Indian Motorcycle®-torden.
Ekte doble eksosrør

Motoren avgir en rik eksostone fra de ekte doble eksosrørene. Eksosanlegget ble akustisk tilpasset for å eliminere høye toner. Det du hører er derfor virkelig Indian Motorcycle®-torden.

TRADISJONELLE EMBLEMER OG FARGER

×
TRADISJONELLE EMBLEMER OG FARGER Indian Motorcycle®-emblemer: Flere av de klassiske elementene på Indian Motorcycle®-modeller er de tradisjonelle emblemene og fargene. Helt siden Indian®-skriptlogoen så dagens lys i 1910, har Indian Motorcycle®-modellenes emblemer og farger vært et kjennetegn på dette historiske merket.
TRADISJONELLE EMBLEMER OG FARGER

Indian Motorcycle®-emblemer: Flere av de klassiske elementene på Indian Motorcycle®-modeller er de tradisjonelle emblemene og fargene. Helt siden Indian®-skriptlogoen så dagens lys i 1910, har Indian Motorcycle®-modellenes emblemer og farger vært et kjennetegn på dette historiske merket.

INDIANERHODEPYNT

×
INDIANERHODEPYNT Lyser opp slik den har gjort siden 1947. Stolt montert på forskjermen i forkrommet ramme bevitner lyset at dette er en “genuine Indian Motorcycle®”.
INDIANERHODEPYNT

Lyser opp slik den har gjort siden 1947. Stolt montert på forskjermen i forkrommet ramme bevitner lyset at dette er en “genuine Indian Motorcycle®”.

DYPE SKJERMER

×
DYPE SKJERMER De ikoniske dype skjermene er funksjonelle og elegante og har vært standard siden 1940. De er med på å understreke de elegante linjene på alle Indian Motorcycle®-modeller. De gir også beskyttelse og blokkerer effektivt veisprut og grus som virvles opp av dekkene.
DYPE SKJERMER

De ikoniske dype skjermene er funksjonelle og elegante og har vært standard siden 1940. De er med på å understreke de elegante linjene på alle Indian Motorcycle®-modeller. De gir også beskyttelse og blokkerer effektivt veisprut og grus som virvles opp av dekkene.

BREMSEKALIPERDEKSLER

×
BREMSEKALIPERDEKSLER Hver Indian Motorcycle® er utstyrt med fremragende bremser, og i tråd med vår tradisjonelle styling velger vi å dekke over kaliperne. Resultatet er et renskårent, stilig og vakkert bearbeidet stykke platemetall - de ikoniske dype skjermene på Indian Motorcycle®.
BREMSEKALIPERDEKSLER

Hver Indian Motorcycle® er utstyrt med fremragende bremser, og i tråd med vår tradisjonelle styling velger vi å dekke over kaliperne. Resultatet er et renskårent, stilig og vakkert bearbeidet stykke platemetall - de ikoniske dype skjermene på Indian Motorcycle®.

Progressiv styling

×
Progressiv styling 2015 Indian Chieftain er den første Indian-motorsykkelen av sitt slag og bevarer den legendariske Indian Chief-stylingen. Samtidig bringes denne fremskrittsvennlige maskinen til nye høyder med avanserte funksjoner og førsterangs komfort.
Progressiv styling

2015 Indian Chieftain er den første Indian-motorsykkelen av sitt slag og bevarer den legendariske Indian Chief-stylingen. Samtidig bringes denne fremskrittsvennlige maskinen til nye høyder med avanserte funksjoner og førsterangs komfort.

SADDLEBAG LYDSYSTEM

×
SADDLEBAG LYDSYSTEM Saddlebag Audio Kit Gjør om din Indian® Chieftain™-motorsykkel til en rullende konserthall med dette salveskemonterte lydsettet. Erstatt standardlokkene med de fargeavstemte Concert Audio lokkene. Det integrerte lydsystemet leverer kraftig, førsteklasses lyd som supplement til lydeffekten fra kåpehøyttalerne.
SADDLEBAG LYDSYSTEM

Saddlebag Audio Kit Gjør om din Indian® Chieftain™-motorsykkel til en rullende konserthall med dette salveskemonterte lydsettet. Erstatt standardlokkene med de fargeavstemte Concert Audio lokkene. Det integrerte lydsystemet leverer kraftig, førsteklasses lyd som supplement til lydeffekten fra kåpehøyttalerne.

QUICK RELEASE RYGGSTØTTE

×
QUICK RELEASE RYGGSTØTTE Tilby passasjeren en sterk, sikker, komfortabel seterygg i løpet av sekunder ved å legge til denne hurtigkoblede passasjerseteryggen i standardhøyde på en Indian®-motorsykkel. Seteryggens hurtigkoblingsteknologi gjør at du kan montere eller ta av hele seteryggen i løpet av sekunder - uten verktøy! **Bagasjestativ selges separat.
QUICK RELEASE RYGGSTØTTE

Tilby passasjeren en sterk, sikker, komfortabel seterygg i løpet av sekunder ved å legge til denne hurtigkoblede passasjerseteryggen i standardhøyde på en Indian®-motorsykkel. Seteryggens hurtigkoblingsteknologi gjør at du kan montere eller ta av hele seteryggen i løpet av sekunder - uten verktøy! **Bagasjestativ selges separat.

THUNDER STROKE™ 111

×