TILGJENGELIGE FARGER
Stil og kraft forenes.

2017 Indian® Chief® Vintage fører ikoniske Indian-stilelementer til et helt nytt nivå.

Thunder Stroke™ 111 Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på utrolige 138,9 Nm og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år.
Thunder Stroke™ 111

Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på utrolige 138,9 Nm og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år.

Seter og oppbevaring i ekte lær

×
Seter og oppbevaring i ekte lær Det komfortable setet og de romslige salveskene er produsert i ekte lær som er utformet for å tåle vær og vind. Dette sterke høykvalitetslæret tåler mye og utfyller den tradisjonelle Indian Motorcycle®-stilen på en fin måte.
Seter og oppbevaring i ekte lær

Det komfortable setet og de romslige salveskene er produsert i ekte lær som er utformet for å tåle vær og vind. Dette sterke høykvalitetslæret tåler mye og utfyller den tradisjonelle Indian Motorcycle®-stilen på en fin måte.

VINDSKJERM MED HURTIGLÅS

×
VINDSKJERM MED HURTIGLÅS Den beskyttende vindskjermen har Indian Chief® hurtiglåsteknologi slik at den kan monteres eller fjernes raskt og enkelt på bare noen minutter.
VINDSKJERM MED HURTIGLÅS

Den beskyttende vindskjermen har Indian Chief® hurtiglåsteknologi slik at den kan monteres eller fjernes raskt og enkelt på bare noen minutter.

Nøkkelfri tenning

×
Nøkkelfri tenning Opplev nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Classic-fjernstyringen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på en knapp og kjøre av gårde. Hvis du mister fjernstyringen, bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert i tenningen.
Nøkkelfri tenning

Opplev nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Classic-fjernstyringen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på en knapp og kjøre av gårde. Hvis du mister fjernstyringen, bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert i tenningen.

Ekte doble eksosrør

×
Ekte doble eksosrør Motoren avgir en rik eksostone fra de ekte doble eksosrørene. Eksosanlegget ble akustisk tilpasset for å eliminere høye toner. Det du hører er derfor virkelig Indian Motorcycle®-torden.
Ekte doble eksosrør

Motoren avgir en rik eksostone fra de ekte doble eksosrørene. Eksosanlegget ble akustisk tilpasset for å eliminere høye toner. Det du hører er derfor virkelig Indian Motorcycle®-torden.

ABS og Cruise Control

×
ABS og Cruise Control Dettee avanserte bremsesystemet lar deg kjøre med selvtillit og hjelper deg å stoppe på en kontrollert måte. Cruise Controllen er enkelt å stille inn og justere. Komforten og kjøreopplevelsen øker i takt med tilbakelagte km på motorveien.
ABS og Cruise Control

Dettee avanserte bremsesystemet lar deg kjøre med selvtillit og hjelper deg å stoppe på en kontrollert måte. Cruise Controllen er enkelt å stille inn og justere. Komforten og kjøreopplevelsen øker i takt med tilbakelagte km på motorveien.

RIKT FORKROMMET

×
RIKT FORKROMMET Praktisk talt alle overflater som kan forkrommes, er det. De vakre, lyse kromelementene understreker den ikoniske stilen til Indian® Chief® Vintage.
RIKT FORKROMMET

Praktisk talt alle overflater som kan forkrommes, er det. De vakre, lyse kromelementene understreker den ikoniske stilen til Indian® Chief® Vintage.

Tradisjonelle emblemer og farger

×
Tradisjonelle emblemer og farger Indian Motorcycle®-emblemer: Flere av de klassiske elementene på Indian Motorcycle®-modeller er de tradisjonelle emblemene og fargene. Helt siden Indian®-skriptlogoen så dagens lys i 1910, har Indian Motorcycle®-modellenes emblemer og farger vært et kjennetegn på dette historiske merket.
Tradisjonelle emblemer og farger

Indian Motorcycle®-emblemer: Flere av de klassiske elementene på Indian Motorcycle®-modeller er de tradisjonelle emblemene og fargene. Helt siden Indian®-skriptlogoen så dagens lys i 1910, har Indian Motorcycle®-modellenes emblemer og farger vært et kjennetegn på dette historiske merket.

INDIANERHODEPYNTEN

×
INDIANERHODEPYNTEN Lyser opp slik den har gjort siden 1947. Stolt montert på forskjermen i forkrommet ramme bevitner lyset at dette er en “genuine Indian Motorcycle®”.
INDIANERHODEPYNTEN

Lyser opp slik den har gjort siden 1947. Stolt montert på forskjermen i forkrommet ramme bevitner lyset at dette er en “genuine Indian Motorcycle®”.

DYPE SKJERMER

×
DYPE SKJERMER De ikoniske dype skjermene er funksjonelle og elegante og har vært standard siden 1940. De er med på å understreke de elegante linjene på alle Indian Motorcycle®-modeller. De gir også beskyttelse og blokkerer effektivt veisprut og grus som virvles opp av dekkene.
DYPE SKJERMER

De ikoniske dype skjermene er funksjonelle og elegante og har vært standard siden 1940. De er med på å understreke de elegante linjene på alle Indian Motorcycle®-modeller. De gir også beskyttelse og blokkerer effektivt veisprut og grus som virvles opp av dekkene.

EIKEHJUL

×
EIKEHJUL Indian® Chief® Vintage ruller på lyse, høykvalitets eikehjul. Førti forkrommede ståleiker sitter i hjulene, som understreker den ikoniske, tidløse Indian Motorcycle®-stilen.
EIKEHJUL

Indian® Chief® Vintage ruller på lyse, høykvalitets eikehjul. Førti forkrommede ståleiker sitter i hjulene, som understreker den ikoniske, tidløse Indian Motorcycle®-stilen.

MIDTKONSOLL

×
MIDTKONSOLL Instrumenteringen på en Chief® Vintage kombinerer moderne teknologi med tradisjonell stil. Den tankmonterte konsollen har et stort og lettlest analogt speedometer og et digitalt display som tilbyr en mengde nyttige kjøre- og drivstoffdata.
MIDTKONSOLL

Instrumenteringen på en Chief® Vintage kombinerer moderne teknologi med tradisjonell stil. Den tankmonterte konsollen har et stort og lettlest analogt speedometer og et digitalt display som tilbyr en mengde nyttige kjøre- og drivstoffdata.

BREMSSATTEL-ABDECKUNGEN

×
BREMSSATTEL-ABDECKUNGEN Hver Indian® Chief® Vintage er utstyrt med fremragende bremser, og i tråd med vår tradisjonelle styling velger vi å dekke over kaliperne. Resultatet er et renskårent, stilig og vakkert bearbeidet stykke platemetall - de ikoniske dype skjermene på Indian Motorcycle®.
BREMSSATTEL-ABDECKUNGEN

Hver Indian® Chief® Vintage er utstyrt med fremragende bremser, og i tråd med vår tradisjonelle styling velger vi å dekke over kaliperne. Resultatet er et renskårent, stilig og vakkert bearbeidet stykke platemetall - de ikoniske dype skjermene på Indian Motorcycle®.

BEACH BAR STYRE

×
BEACH BAR STYRE Tilpass ergonomien og utvid den klassiske stilen på din Indian® Chief® Vintage-motorsykkel med et Beach Bar styre. Dette brede styret gir komfortabel tilgang til håndtak og kontroller.
BEACH BAR STYRE

Tilpass ergonomien og utvid den klassiske stilen på din Indian® Chief® Vintage-motorsykkel med et Beach Bar styre. Dette brede styret gir komfortabel tilgang til håndtak og kontroller.

PINNACLE COVER COLLECTION

×
PINNACLE COVER COLLECTION Utvid det tilpassede utseendet på din Indian Motorcycle® ved å montere Pinnacle-deksler på sykkelen. Hvert horndeksel, kamdeksel og primærdeksel er merket med grafikk i Indian Motorcycle®-rødt. Dette gir sykkelen et bearbeidet, raffinert utseende.
PINNACLE COVER COLLECTION

Utvid det tilpassede utseendet på din Indian Motorcycle® ved å montere Pinnacle-deksler på sykkelen. Hvert horndeksel, kamdeksel og primærdeksel er merket med grafikk i Indian Motorcycle®-rødt. Dette gir sykkelen et bearbeidet, raffinert utseende.

PINNACLE COLLECTION SPEIL

×
PINNACLE COLLECTION SPEIL Utvid det tilpassede utseendet på din Indian Motorcycle® ved å montere Pinnacle-deksler på sykkelen. Hvert horndeksel, kamdeksel og primærdeksel er merket med grafikk i Indian Motorcycle®-rødt. Dette gir sykkelen et bearbeidet, raffinert utseende.
PINNACLE COLLECTION SPEIL

Utvid det tilpassede utseendet på din Indian Motorcycle® ved å montere Pinnacle-deksler på sykkelen. Hvert horndeksel, kamdeksel og primærdeksel er merket med grafikk i Indian Motorcycle®-rødt. Dette gir sykkelen et bearbeidet, raffinert utseende.

HERITAGE MESSENGER BAG

×
HERITAGE MESSENGER BAG Den tradisjonelle kurérvesken er kledd utvendig med førsteklasses lær og har et formet indre lasterom som er stort nok for de fleste populære bærbare datamaskiner. Vesken har sterke metallklips som raskt og enkelt fester kurérvesken til bagasjestativet for solosete.
HERITAGE MESSENGER BAG

Den tradisjonelle kurérvesken er kledd utvendig med førsteklasses lær og har et formet indre lasterom som er stort nok for de fleste populære bærbare datamaskiner. Vesken har sterke metallklips som raskt og enkelt fester kurérvesken til bagasjestativet for solosete.

FRYNSER

×
FRYNSER Du kan gi din Indian Motorcycle® en ekstra dose av tidløs amerikansk cruiserstil ved å legge til frynser. Legg til lærfrynsehåndtak, fotplater, salvesker og skvettlapper for å forsterke de klassiske stilelementene på sykkelen.
FRYNSER

Du kan gi din Indian Motorcycle® en ekstra dose av tidløs amerikansk cruiserstil ved å legge til frynser. Legg til lærfrynsehåndtak, fotplater, salvesker og skvettlapper for å forsterke de klassiske stilelementene på sykkelen.

THUNDER STROKE™ 111

×