TILGJENGELIGE FARGER
Rå. Kraftfull.

Tøff! Indian Chief Dark Horse® er komplett med sorte og sotede detaljer som gir deg en rå kjøreopplevelse i kombinasjon med alle premium kvalitetene Indian Motorcycle er kjent for.

Sort styling Dark Horse har gjennomgående sorte og sotede detaljer. Dette inkluderer hjulene, gaffelen, motoren og rammen. Til og med indianerhodet på fremskjermen er i sort utførelse.
Sort styling

Dark Horse har gjennomgående sorte og sotede detaljer. Dette inkluderer hjulene, gaffelen, motoren og rammen. Til og med indianerhodet på fremskjermen er i sort utførelse.

Thunder Stroke® 111

×
Thunder Stroke® 111 Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på gode 139 N·m og er primært utført i sort.
Thunder Stroke® 111

Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på gode 139 N·m og er primært utført i sort.

Nøkkelfri tenning

×
Nøkkelfri tenning Opplev en nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Dark Horse(R)-fjernstyringen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på startknappen og kjøre av gårde. Hvis du mister fjernkontrollen bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert til tenningen.
Nøkkelfri tenning

Opplev en nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Dark Horse(R)-fjernstyringen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på startknappen og kjøre av gårde. Hvis du mister fjernkontrollen bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert til tenningen.

ABS og Cruise Control

×
ABS og Cruise Control Det avanserte bremsesystemet lar deg kjøre med selvtillit og hjelper deg å stoppe kontrollert og trygt. Cruise Controllen er enkelt å stille inn og betjene. Komforten og kjøreopplevelsen øker i takt med den tilbakelagte distansen når du cruiser avsted på motorveien.
ABS og Cruise Control

Det avanserte bremsesystemet lar deg kjøre med selvtillit og hjelper deg å stoppe kontrollert og trygt. Cruise Controllen er enkelt å stille inn og betjene. Komforten og kjøreopplevelsen øker i takt med den tilbakelagte distansen når du cruiser avsted på motorveien.

Doble eksosrør

×
Doble eksosrør Motoren avgir en fyldig eksostone fra de doble eksosrørene. Eksosanlegget er akustisk tilpasset for å eliminere høye toner. Det du hører er derfor virkelig Indian Motorcycle®-torden.
Doble eksosrør

Motoren avgir en fyldig eksostone fra de doble eksosrørene. Eksosanlegget er akustisk tilpasset for å eliminere høye toner. Det du hører er derfor virkelig Indian Motorcycle®-torden.

Tanklogo

×
Tanklogo Dark Horse har en gjenkjennelig Indian logo i et ensfarget og røft trykk. Unikt for denne modellen.
Tanklogo

Dark Horse har en gjenkjennelig Indian logo i et ensfarget og røft trykk. Unikt for denne modellen.

INDIANERHODEPYNT

×
INDIANERHODEPYNT Lyser opp slik den har gjort siden 1947. Stolt montert på forskjermen innrammet i sort bevitner lyset at dette er en “genuine Indian Motorcycle®”.
INDIANERHODEPYNT

Lyser opp slik den har gjort siden 1947. Stolt montert på forskjermen innrammet i sort bevitner lyset at dette er en “genuine Indian Motorcycle®”.

DYPE SKJERMER

×
DYPE SKJERMER De ikoniske dype skjermene er funksjonelle og elegante og har vært standard siden 1940. De er med på å understreke de elegante linjene på alle Indian Motorcycle®-modeller. De gir god beskyttelse og skjermer effektivt mot sølevann og grus som virvles opp av dekkene.
DYPE SKJERMER

De ikoniske dype skjermene er funksjonelle og elegante og har vært standard siden 1940. De er med på å understreke de elegante linjene på alle Indian Motorcycle®-modeller. De gir god beskyttelse og skjermer effektivt mot sølevann og grus som virvles opp av dekkene.

BREMSEKALIPERDEKSLER

×
BREMSEKALIPERDEKSLER Enhver Indian Motorcycle® er utstyrt med fremragende bremser, og i tråd med vår tradisjonelle styling velger vi å dekke over kaliperne. Resultatet er et renskåret, stilig og vakkert bearbeidet plate av metall - ikoniskt Indian Motorcycle® dype skjermer.
BREMSEKALIPERDEKSLER

Enhver Indian Motorcycle® er utstyrt med fremragende bremser, og i tråd med vår tradisjonelle styling velger vi å dekke over kaliperne. Resultatet er et renskåret, stilig og vakkert bearbeidet plate av metall - ikoniskt Indian Motorcycle® dype skjermer.

Progressiv styling

×
Progressiv styling 2017 Indian Chief Dark Horse er den første Indian-motorsykkelen av sitt slag. Den opprettholder den legendariske Indian Chief-stylingen, samtidig som den bringer en upolert og rå utstråling videre til nye høyder med avanserte funksjoner og førsterangs komfort.
Progressiv styling

2017 Indian Chief Dark Horse er den første Indian-motorsykkelen av sitt slag. Den opprettholder den legendariske Indian Chief-stylingen, samtidig som den bringer en upolert og rå utstråling videre til nye høyder med avanserte funksjoner og førsterangs komfort.

Sort styling

×