TILGJENGELIGE FARGER
ALT DU TRENGER. ALT DU VIL HA.

2017 Indian® Chief® Classic er alt en Indian Motorcycle® var og noen gang skal være. Det er en skulpturert, kraftig cruisermodell, bygd med bare de mest nødvendige elementene i Indian-stilen, tilpasset som en nyskapning for morgendagens verden.

Thunder Stroke™ 111 Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på utrolige 138,9 N·m og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år.
Thunder Stroke™ 111

Thunder Stroke® 111-motoren leverer et dreiemoment på utrolige 138,9 N·m og kan fremvise styling som vitner om de legendariske Indian Motorcycle®-motorene fra tidligere år.

Nøkkelfri tenning

×
Nøkkelfri tenning Opplev nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Classic-nøkkelsenderen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på en knapp og kjøre av gårde. Hvis du mister nøkkelsenderen, bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert i tenningen.
Nøkkelfri tenning

Opplev nøkkelfri start som både er sikker og praktisk. Med Indian® Chief® Classic-nøkkelsenderen i lommen er det bare å stige på sykkelen, trykke på en knapp og kjøre av gårde. Hvis du mister nøkkelsenderen, bruker du den individuelle sikkerhetskoden som du har forhåndsprogrammert i tenningen.

ABS og fartsholder

×
ABS og fartsholder Dettee avanserte bremsesystemet lar deg kjøre med selvtillit og hjelper deg å stoppe på en kontrollert måte. Cruise Controllen er enkelt å stille inn og justere. Komforten og kjøreopplevelsen øker i takt med tilbakelagte km på motorveien.
ABS og fartsholder

Dettee avanserte bremsesystemet lar deg kjøre med selvtillit og hjelper deg å stoppe på en kontrollert måte. Cruise Controllen er enkelt å stille inn og justere. Komforten og kjøreopplevelsen øker i takt med tilbakelagte km på motorveien.

RIKT FORKROMMET

×
RIKT FORKROMMET Praktisk talt alle overflater som kan forkrommes, er det. De vakre, lyse kromelementene understreker den ikoniske stilen til Indian® Chief® Classic.
RIKT FORKROMMET

Praktisk talt alle overflater som kan forkrommes, er det. De vakre, lyse kromelementene understreker den ikoniske stilen til Indian® Chief® Classic.

Ekte doble eksosrør

×
Ekte doble eksosrør Motoren avgir en rik eksostone fra de ekte doble eksosrørene. Eksosanlegget ble akustisk tilpasset for å eliminere høye toner. Det du hører er derfor virkelig Indian Motorcycle®-torden.
Ekte doble eksosrør

Motoren avgir en rik eksostone fra de ekte doble eksosrørene. Eksosanlegget ble akustisk tilpasset for å eliminere høye toner. Det du hører er derfor virkelig Indian Motorcycle®-torden.

Tradisjonelle emblemer og farger

×
Tradisjonelle emblemer og farger Indian Motorcycle®-emblemer: Flere av de klassiske elementene på Indian Motorcycle®-modeller er de tradisjonelle emblemene og fargene. Helt siden Indian®-skriptlogoen så dagens lys i 1910, har Indian Motorcycle®-modellenes emblemer og farger vært et kjennetegn på dette historiske merket.
Tradisjonelle emblemer og farger

Indian Motorcycle®-emblemer: Flere av de klassiske elementene på Indian Motorcycle®-modeller er de tradisjonelle emblemene og fargene. Helt siden Indian®-skriptlogoen så dagens lys i 1910, har Indian Motorcycle®-modellenes emblemer og farger vært et kjennetegn på dette historiske merket.

INDIANERHODEPYNT

×
INDIANERHODEPYNT Lyser opp slik den har gjort siden 1947. Stolt montert på forskjermen i forkrommet ramme bevitner lyset at dette er en “genuine Indian Motorcycle®”.
INDIANERHODEPYNT

Lyser opp slik den har gjort siden 1947. Stolt montert på forskjermen i forkrommet ramme bevitner lyset at dette er en “genuine Indian Motorcycle®”.

DYPE SKJERMER

×
DYPE SKJERMER De ikoniske dype skjermene er funksjonelle og elegante og har vært standard siden 1940. De er med på å understreke de elegante linjene på alle Indian Motorcycle®-modeller. De gir også beskyttelse og blokkerer effektivt veisprut og grus som virvles opp av dekkene.
DYPE SKJERMER

De ikoniske dype skjermene er funksjonelle og elegante og har vært standard siden 1940. De er med på å understreke de elegante linjene på alle Indian Motorcycle®-modeller. De gir også beskyttelse og blokkerer effektivt veisprut og grus som virvles opp av dekkene.

Støpte felger

×
Støpte felger Indian Chief Classic kjører på støpte fleger som gir god balanse, økt styrke. Slangeløse dekk gir lavere temperatur og gummislitasje.
Støpte felger

Indian Chief Classic kjører på støpte fleger som gir god balanse, økt styrke.

Slangeløse dekk gir lavere temperatur og gummislitasje.

MIDTKONSOLL

×
MIDTKONSOLL Instrumenteringen på en Chief® Classic kombinerer moderne teknologi med tradisjonell stil. Den tankmonterte konsollen har et stort og lettlest analogt speedometer og et digitalt display som tilbyr en mengde nyttige kjøre- og drivstoffdata.
MIDTKONSOLL

Instrumenteringen på en Chief® Classic kombinerer moderne teknologi med tradisjonell stil. Den tankmonterte konsollen har et stort og lettlest analogt speedometer og et digitalt display som tilbyr en mengde nyttige kjøre- og drivstoffdata.

BREMSEKALIPERDEKSLER

×
BREMSEKALIPERDEKSLER Hver Indian® Chief® Classic er utstyrt med fremragende bremser, og i tråd med vår tradisjonelle styling velger vi å dekke over kaliperne. Resultatet er et renskårent, stilig og vakkert bearbeidet stykke platemetall - de ikoniske dype skjermene på Indian Motorcycle®.
BREMSEKALIPERDEKSLER

Hver Indian® Chief® Classic er utstyrt med fremragende bremser, og i tråd med vår tradisjonelle styling velger vi å dekke over kaliperne. Resultatet er et renskårent, stilig og vakkert bearbeidet stykke platemetall – de ikoniske dype skjermene på Indian Motorcycle®.

HURTIGKOBLET FRONTRUTE

×
HURTIGKOBLET FRONTRUTE Hurtigkoblingsteknologi gjør det enkelt for en Indian Motorcycle®-fører å tilføre ekstra komfort og beskyttelse med denne lave frontruten. Den monteres på en Indian® Chief® Cruiser i løpet av sekunder - uten verktøy.
HURTIGKOBLET FRONTRUTE

Hurtigkoblingsteknologi gjør det enkelt for en Indian Motorcycle®-fører å tilføre ekstra komfort og beskyttelse med denne lave frontruten. Den monteres på en Indian® Chief® Cruiser i løpet av sekunder - uten verktøy.

QUICK RELEASE RYGGSTØTTE

×
QUICK RELEASE RYGGSTØTTE Tilby passasjeren en sterk, sikker, komfortabel seterygg i løpet av sekunder ved å legge til denne hurtigkoblede passasjerseteryggen i standardhøyde på en Indian®-motorsykkel. Seteryggens hurtigkoblingsteknologi gjør at du kan montere eller ta av hele seteryggen i løpet av sekunder - uten verktøy!
QUICK RELEASE RYGGSTØTTE

Tilby passasjeren en sterk, sikker, komfortabel seterygg i løpet av sekunder ved å legge til denne hurtigkoblede passasjerseteryggen i standardhøyde på en Indian®-motorsykkel. Seteryggens hurtigkoblingsteknologi gjør at du kan montere eller ta av hele seteryggen i løpet av sekunder - uten verktøy!

PINNACLE COVER COLLECTION

×
PINNACLE COVER COLLECTION Utvid det tilpassede utseendet på din Indian Motorcycle® ved å montere Pinnacle-deksler på sykkelen. Hvert horndeksel, kamdeksel og primærdeksel er merket med grafikk i Indian Motorcycle®-rødt. Dette gir sykkelen et bearbeidet, raffinert utseende.
PINNACLE COVER COLLECTION

Utvid det tilpassede utseendet på din Indian Motorcycle® ved å montere Pinnacle-deksler på sykkelen. Hvert horndeksel, kamdeksel og primærdeksel er merket med grafikk i Indian Motorcycle®-rødt. Dette gir sykkelen et bearbeidet, raffinert utseende.

Thunder Stroke™ 111

×